Under de senaste åren har coronapandemin får fler och fler svenskar att utforska vårt avlånga land. I sommar har vi redan sett att ringeffekterna av covid kvarstår med kaos på flygplatser runtom Europa och dessutom skyhöga priser på flygresor. Därför kan det vara skönt att ta en till sommar av hemester när Sverige har så mycket att erbjuda.

Exempel på aktiviteter

Från fina gula fält i Skåne till fjäll och skog i Norrland, Sverige har mycket att erbjuda på naturfronten. Är du ute efter att vandra och bli ett med naturen finns det många härliga vandringsleder i Sverige. Några exempel är Höga kusten eller Kungsleden i norr och Sörmlandsleden eller Skåneleden i söder.

Är du mer av en aktivitets och stadsperson, kan du ta och passa på att resa till en av våra städer, exempelvis Göteborg, Stockholm eller Örebro. Oavsett vad du är ute efter så finns det många olika ställen att besöka här i Sverige.

När det gäller boende, varför inte passa på att hyra en stuga. Kolla in här för att se ett bra exempel på en hemsida där du kan hitta ett stort utbud av härliga stugor att hyra runtom Sverige.